Extra's met je tegoed

Zo nu en dan zijn er exta activiteiten waar je je tegoed ook kunt besteden. Deze worden dan hier vermeld! 

karavaan festival: gratis naar een voorstelling

Van 18 t/m 29 mei vindt Karavaan Festival weer plaats. Inwoners van Alkmaar die de AlkmaarPas gratis hebben ontvangen mogen gratis (met 2 personen) naar: 

  • Een voorstelling 
    Je kunt kiezen uit twee verschillende voorstellingen, namelijk 'Alleen met de Goden' en 'En wat doe jij?'. 
  • Het festivalhart van Karavaan:  'Yes in my BackYard'
    Het festivalhart ligt in het groene Victoriepark in Alkmaar. Hier staan verschillende theatertentjes waar elke twee dagen andere voorstellingen te beleven zijn. Daarnaast is er muziek, zijn er workshops en kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes. Je krijgt wee muntjes die te gebruiken zijn voor een drankje, maar ook voor een voorstelling op het festivalterrein.

    Meer info en aanmelden voor een voorstelling en/of voor YES IN MY BACKYARD

Met je tegoed betalen voor de kindervoorstelling 'De Verdraaide Orgelman' (5+) 
Ga 14 mei met je kind(eren) naar deze meeslepende, muzikale voorstelling vol spannende beelden, grappen en krankzinnige logica. Een voorstelling die niet na te vertellen maar wel na te dromen is! 

Bekijk hier een filmpje van de voorstelling: https://www.youtube.com/watch?v=cyp0Le6obg8

De voorstelling vindt plaats op 14 mei om 15.00 uur in de Doopsgezinde Kerk (Koningsweg 12) in Alkmaar. Een ticket kost € 8,00 voor kinderen t/m 12 jaar en € 13,50 vanaf 13 jaar. Meer info op www.projectgeestdrift.nl.

Je kunt tickets kopen met je AlkmaarPas-tegoed! Wil je hier gebruik van maken? Stuur een mailtje naar larissa@karavaan.nl 

Wil je een andere voorstelling bekijken? 
Je kunt nu ook met je AlkmaarPas-tegoed tickets kopen voor andere voorstellingen van Karavaan. Kijk op de site van Karavaan voor welke voorstellingen jij tickets wilt bestellen en mail dit naar larissa@karavaan.nl. Karavaan boekt het tegoed af van je AlkmaarPas en stuurt de gewenste tickets toe.