5 x Je lieve vader verrassen op Vaderdag

Op 17 juni 2018 is het Vaderdag! Laat je vader weten hoeveel je van hem houdt en verras hem met een leuk cadeau! Hier zijn 5 leuke tips voor je vader die voordeliger worden met de AlkmaarPas!

De Jaargids 2019
Winkel Alkmaar

Kaasdragersgilde 425 jaar Wereldrecord kaas proeven

Is jouw vader gek op kaas? Doe dan samen mee met het wereldrecord kaas proeven op het Waagplein vanaf 13.00 uur. Het Kaasdragersgilde bestaat 425 jaar en dat wordt groots gevierd! Het gilde zoekt 1000 fijnproevers die het aandurven om mee te doen. Een perfect evenement om met jouw kaasliefhebbende vader, vrienden en familie Vaderdag te vieren!

Rondleiding AFAS Stadion

Is jouw vader een voetballiefhebber? Laat je vader het echte AZ ­gevoel beleven tijdens een rondleiding op woensdag 17 oktober door het AFAS Stadion. 

Met je AlkmaarPas betaal je voor de AZ rondleiding geen €10,- ­maar slechts €2,50. 

 

Winkel Alkmaar

Biermuseum De Boom

Bijna iedere vader drinkt een fijn biertje op z'n tijd, maar hoe wordt dat nu gebrouwen? Dat ontdek je in het Nationaal Biermuseum De Boom! De video's geven je een indruk van brouwen toen en nu. Antieke vervoermiddelen als een handkar en een ijsslee laten zien hoe het transport van de biervaten plaatsvond.

Na een museumbezoek krijgen AlkmaarPas houders een bon voor één biertje met korting in het Proeflokaal De Boom onder het museum. Niet op vrijdag.

Winkel Alkmaar

SUZETTE CRÊPERIEBAR

Trakteer je lieve vader op heerlijke vers gemaakte franse pannenkoeken en neem er zelf ook een! De crêpes zijn super dun gebakken op crêpe platen, met keuze uit zowel zoete als hartige ingrediënten.


AlkmaarPas-actie: 10% korting op crêpes en poffertjes

Alkmaarpas 2018

Sport 2000

Is jouw vader een echte sporter? Verras je vader met een sportief Vaderdag cadeau van Sport 2000!

Ontvang 10% korting op je aankoop met de AlkmaarPas.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen.