De Jaargids 2020

Pinokkio

Wie kent het verhaal niet? Het verhaal van de klokkenmaker Giupetto,die naar een zoon verlangt. Hij maakt er één voor zichzelf. De blauwe fee ziet het verlangen van de oude man en maakt de pop levend. Pinokkio is geboren. Pinokkio maakt verkeerde keuzes, ondanks dat hij een geweten, Japie Krekel, mee krijgt van de fee. Dit is natuurlijk allemaal bekend maar regisseur Simon Brommer heeft het script geschreven en hierin een bijzondere verbinding met Alkmaar gemaakt.

Dit pittige stuk werd gespeeld door professionele en semiprofessionele acteurs, een heerlijk verhaal met prachtige kostuums en visuele effecten. Op 20 december is de première, andere voorstellingen zijn te boeken in december en de eerste week van januari. Tickets zijn nu online verkrijgbaar.

KORTING: 
Met je AlkmaarPas krijg je € 2,50 korting op tribunekaarten van € 14,50 (exclusief servicekosten). Selecteer in het bestelproces AlkmaarPas (bij prijssoort) en vul daar de code PinokkioVZ in. De korting wordt verrekend. 

WAAR:
Vrij Zijn Theater
Madame Curiestraat 2a
1821 BM Alkmaar

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android