De Jaargids 2021

Magic Circus in Alkmaar

€ 8.- korting met je AlkmaarPas

Eindelijk weer circus in Alkmaar! Van 21 t/m 29 september presenteert Magic Circus, het Nederlands Stadscircus de voorstelling ØPFANG boordevol modern circusvermaak. Het Magic team vangt het publiek op en neemt hen mee in een magische wereld. Jong en oud, want Magic Circus is óók leuk voor kinderen. Beleef het mee op één van de drie locaties waar dit unieke circus in de gemeente Alkmaar verschijnt.

In ØPFANG zie je gevederde vrienden, komische verwikkelingen, rondrazende raddraaiers, stoelenstapelaars, maanlandingen, hangvolwassenen en vele andere betoverende circusacts. Alles live, echt en bijna aanraakbaar. Laat je onderdompelen in eigentijds circus. Eindelijk weer samen écht iets beleven! 

Locaties
Di 21 & Wo 22 September - Oudorp, Nyenburgh bij de SPAR
Vr 24 t/m Zo 26 September - Overdie, Koelmalaan / Geert Groteplein
Di 28 & Wo 29 September - De Rijp, Jan Ploegerlaan, bij de scholen.

De voorstellingen starten om 16.00 uur.

AlkmaarPas
Met een geldige AlkmaarPas krijg je €8,- korting op een entreebewijs. Deze korting wordt niet online gegeven en is uitsluitend aan de circuskassa verkrijgbaar. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kun je terecht aan de kassa. Een of twee dagen eerder kaarten halen is geen probleem. 

Heb je de AlkmaarPas gratis ontvangen op grond van je inkomen? Dan kun je je entreebewijs ook met het Jouw Eigen Voordeeltegoed betalen bij de kassa. 

Kijk hier voor meer informatie over het Magic Circus. 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android