De Jaargids 2021

Het Grote Pietenhuis

met €2,50 korting

Het Grote Pietenhuis heeft jouw hulp nodig! In de Grote Kerk in Alkmaar bereiden de pieten Pakjesavond voor. Ze verzamelen alle verlanglijstjes, houden adressen bij en pakken alle cadeaus in. Maar ook leren de pieten hier hoe ze op daken moeten lopen, hoe je de beste pepernoten bakt en hoe je zo snel mogelijk schoentjes vult. Maar dat redden ze niet alleen!

Want zoals in De Grote Sinterklaas Film te zien is, sloten de boeven Mammie en Stan Sint en zijn pieten op in het kasteel in Spanje. Het is nu nog de vraag of het de pieten gaat lukken om alles af te krijgen voor Pakjesavond. Kom jij de pieten helpen? Wie weet haal jij je Pietendiploma!

Tickets zijn € 7,50 per persoon (exclusief €1,50 transactiekosten). Het Grote Pietenhuis is alleen toegankelijk met een corona vaccinatie- of testbewijs (verplicht vanaf 13 jaar)

KORTING
Met je AlkmaarPas krijg je €2,50 korting op ieder entreekaartje! Voer in het bestelproces de code alkmaarpietenpas in. 

WAAR
Grote Kerk (Koorstraat 2)

WANNEER
Het Grote Pietenhuis is geopend op 21, 27, 28 november en 4 december tussen 10.30 uur en 18.00 uur. Op 5 december is het geopend van 10.30 uur tot 16.30 uur. 

GATIS ALKMAARPAS? 
Heb je de AlkmaarPas gratis op grond van je inkomen gekregen? Dan staat er op de pas van kinderen van 4 t/m 11 jaar een voucher waarmee ze gratis kunnen reserveren. Ouders kunnen met het Jouw Eigen Voordeel tegoed betalen. Kijk hier voor meer informatie. 

 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android