De Jaargids 2020

Dansschool de Bruijn-Bonel

Dansschool de Bruijn-Bonel heeft een breed aanbod aan dansstijlen op verschillende locaties. Kwaliteit en gezelligheid staat voorop. Zij bieden stijldansen, streetdancen, paaldansen, salsa, latin, breakdance en diverse soorten dans voor kinderen. Heb je een Alkmaar pas? Dan ontvang je bij € 10,- korting op een beginners cursus.

Altijd al eens willen leren stijldansen? Dit is je kans! Danscentrum de Bruijn-Bonel gaat speciaal voor de jeugd gratis stijldanslessen aanbieden. Vanaf januari starten ze met een geheel nieuwe cursus speciaal voor jeugd t/m 10 jaar. De cursus bestaat uit 3 lessen en is helemaal gratis. Ga je daarna door met de cursus dan ontvang je een super leuke korting op de overige lessen. Vanaf december is het mogelijk om je in te schrijven voor de cursus gratis stijldansdansen jeugd. Schrijf je in of kijk voor meer informatie op de website www.debruijnbonel.nl.

KORTING:
Met je AlkmaarPas krijg je € 10,- korting op een beginners cursus 

WAAR:  
Dansschool de Bruijn-Bonel
De Jagerstraat 2
1823 CV ALKMAAR

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android