De Jaargids 2021

Hoe verras jij je geliefde?

Op vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag. De dag van de liefde.. Hoe ga jij je vriend(in) of date verrassen? We geven je hierbij vijf AlkmaarPas-tips!
 

Tip 1: Bloemen
Verras je grote liefde met een mooie bos bloemen! Een traditionele bos rozen, mooie tulpen of een gemixt boeket, bloemen zijn altijd goed. Met de AlkmaarPas koop je bloemen met korting. Zo krijg je 10% korting bij Bloemenwinkel het Singeltje (Ritsevoort 66) en bij Bloembinderij Gebroeders Jong (Wendelaarstraat 1e). 

Tip 2: Uit eten
Liefde gaat door de maag, je kunt je date of geliefde ook meenemen naar een van de restaurants mét AlkmaarPas-korting! Denk aan Soepp op de Hekelstraat (20% korting op alle soepen), Restaurant Stoer aan de Stationsweg (15% korting), bij Til38 op de Houttil (10% korting) of ga op de Turfmarkt voor een lekkere pizza bij Restaurant Vito (€1,50 korting op een pizza).

Tip 3: Bioscoop
Wie is er niet met zijn date naar de bioscoop geweest? Pak op Valentijsdag samen een goede film. Bij VUE Alkmaar draaien de Nederlandse films 'Onze Jongens in Miami' en 'April, May en June', of ga voor meer actie met '1917' en 'Bad boys for life'. Op je AlkmaarPas staat een gratis bioscoopkaartje! Daarnaas krijg je met je AlkmaarPas standaard € 2,10 korting, dit geldt echter alleen op films van maandag t/m donderdag.

Tip 4: Schaatsen
Bij IJsbaan de Meent Bauerfeind kun je t/m 15 maart schaatsen. Ga met je vriend(in) of date gezellig samen schaatsen en drink daarna een warme beker chocomel. Met je AlkmaarPas krijg je namelijk standaard 10% korting op een kaartje én er staat een gratis entreekaartje op de pas. Houd je niet zo van schaatsen? Je kunt ook lekker baantjes trekken en/of bubbelen bij zwembad Hoornse Vaart (met AlkmaarPas-korting). 

Tip 5: Uitje
Met de AlkmaarPas kun je ook genoeg uitjes doen. Denk aan het Zee Aquarium in Bergen, klimmen bij de Geus in Langedijk of wandelen in de Schoorlse Duinen. Wil je op dubbel date of ga je er met een groep op uit? Je kunt gezellig flipperen bij de Pinball Experience, bowlen bij Lucky Strike Bowling of boek een spannende Escaperoom Alkmaar.


En het ultieme cadeau is misschien wel: de AlkmaarPas 2020! Je kunt de pas kopen via onze webshop of bij o.a. VVV Alkmaar, de bibliotheek of de Primera.

Fijne Valentijnsdag!   
 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android