De Jaargids 2019

Versierd

AlkmaarPas-actie: 10% korting op sieraden

Villa Kids

Vitalenta

Vitalenta biedt AlkmaarPas-houders 20% korting op een 'preventief natuurgeneeskundig consult'. Dit is een beoordeling van de gezondheid op basis van anamnese en algemene adviezen op basis van voeding, ontspanning, en voedingsupplementen. AlkmaarPas-houders betalen i.p.v. € 85,-, slechts € 67,-. De verzekeraar vergoedt soms nog ook nog een bepaald percentage.

Vitalinda

Vitaminstore

AlkmaarPas-actie: 10% korting (m.u.v. lopende acties/slowjuicers/blenders/daglampen)

Vivant Kuijper

AlkmaarPas actie: pasfoto van € 8,50 voor € 6,50

Vivant Scharlo

AlkmaarPas-actie: pasfoto van € 9,50 voor € 7,50

Voetgolf Alkmaar

AlkmaarPas: 15% korting op de entree

Voetreflexologie en yoga met Bien

AlkmaarPas-actie: 25% korting bij de eerste afspraak voor voetreflexmassage (op vervolgafspraken ontvang je 10% korting)

Vrachttaxi Alkmaar

Met de AlkmaarPas krijg je 10% korting op het totaalbedrag.

Vue Alkmaar

AlkmaarPas-actie: € 2,- korting op filmvoorstellingen, geldig van maandag t/m donderdag op het standaard tarief. (Niet geldig op feestdagen, in de kerstvakantie en bij speciale evenementen) Bij de AlkmaarPas 2019 krijg je een (digitale) voucher voor één gratis bioscoopkaartje, geldig van 8 januari t/m 30 september 2019. Je kunt de voucher inleveren door de QR code te laten scannen in de AlkmaarPas APP of op je AlkmaarPas. (niet geldig in de schoolvakanties)

Waardijk Schoenen

AlkmaarPas-actie: gratis onderhoudsmiddel bij aankoop van schoenen

Wijkcentrum Thuis in Overdie

AlkmaarPas-actie: € 3,- korting bij Overdie Schept Op (normaal €7,50 maar met de Alkmaarpas €4,50, kinderen tot 8 jaar €2,50)

Willem&Drees

AlkmaarPas actie: €10,- korting op je eerste box. Vul bij je bestelling op de site van Willem&Drees de kortingscode 'alkmaarpas' in en stuur een email naar info@alkmaarpas.nl met je AlkmaarPas nummer om de korting te ontvangen.

Windmill Experience

AlkmaarPas korting: 20% korting in juni 10% korting in juli en augustus Let op: Eenmalig korting op de toegangsprijs, alleen bij het kopen van een ticket bij de Windmill Experience boot, niet bij andere voorverkoopadressen.

WonenPlus Alkmaar

Wrap with Love

Met je AlkmaarPas krijg je 10% korting op een consult!

Yoga Alkmaar

AlkmaarPas-actie: gratis proefles hatha/vinyassa yoga

Yogacentrum en Natuurgeneeskundige praktijk De Balans

AlkmaarPas-acties: 15% korting op het eerste Jassentechniek consult 10% korting op een eerste massage 15% korting op de eerste twee Malva behandelingen

Zanzz

AlkmaarPas actie: wisselende acties

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android