De Jaargids 2021

Busreis Linneushof

Op woensdag 14 augustus gaan we met een groep AlkmaarPashouders naar Europa's grootste speeltuin: Linnaeushof! Het park heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties, een binnen- en buitenspeeltuin en op warme dagen ook een waterspeeltuin. Een fantastisch park voor kleine en grote kinderen.

Met je AlkmaarPas kun je voordelig mee met dit dagje uit en betaal je slechts € 9,50 per persoon. Het vervoer wordt geregeld middels een touringcar, je krijgt entree tot het speelpark en ontvangt een perenijsje en bakje patat. We vertrekken rond 9.30 uur en zijn om 16.30 uur weer terug in Alkmaar.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen mee. Alle personen vanaf 12 jaar dienen zich apart aan te melden met hun eigen AlkmaarPas. Kinderen t/m 11 jaar kun je bij je eigen aanmelding opgeven! 

Uw gegevens worden verwerkt volgens onze privacy policy.

Ja, ik meld me aan voor de laatste plekjes: 

* = een verplicht in te vullen veld

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android