De Jaargids 2021

Voucher Grote Pietenhuis

Heb je de AlkmaarPas gratis gekregen op grond van je inkomen? Dan staat er op de pas van kinderen van 4 t/m 11 jaar een voucher om gratis naar het Grote Pietenhuis te gaan. In het Grote Pietenhuis staat warme chocomelk, wat lekkers en een fantastische beleving op ze te wachten.

Wat gebeurt er allemaal in het Grote Pietenhuis?
Het Grote Pietenhuis is dé plek waar de pieten alles leren om voorbereid te zijn voor Pakjesavond. De pieten leren hier hoe ze op daken moeten lopen, hoe je de beste pepernoten bakt en hoe je zo snel mogelijk schoentjes vult. Kinderen kunnen de pieten helpen! Ze pakken cadeautjes in met de pieten, bewandelen verschillende daken en helpen bij het vullen van alle schoentjes. En wie weet halen ze hun Pietendiploma!

Openingstijden Grote Pietenhuis
Zondag 21 november, 26, 27 en 28 november, 4 en 5 december, tussen 10.30 en 18.00 uur.

Kaarten
De entree gaat via tijdssloten.

- Ga met je AlkmaarPas op zaterdag en zondag naar de Grote Kerk, Koorstraat 2, en bestel daar aan de kassa je tijdslot en kaarten. 

- Ga naar het spreekuur van de AlkmaarPas op dinsdag en donderdag van 14.30 tot 16.00 uur, Waagplein 2, en bestel hier je tijdslot en kaarten. 

Ouders kunnen met het Jouw Eigen Voordeeltegoed de entree betalen. 

 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android