De Jaargids 2020

Met andere jongeren naar de Efteling

You Ontmoeten
Elk laatste weekend van de maand organiseert You! een leuk uitje voor jongeren. Op 29 augustus gaat de groep een dagje naar de Efteling! Een hele dag lekker zwieren, zwaaien, over de kop draaien en leuke mensen ontmoeten. 

Meer info:
Zaterdag 29 augustus, 9.00 uur
Kosten voor entree en vervoer zijn € 30,-. (Als je de AlkmaarPas gratis hebt ontvangen, kun je dit ook betalen met je AlkmaarPas tegoed)

Achtergrondinformatie You!
Wil jij ook leuke dingen doen? Contact met leeftijdsgenoten? Op een makkelijke manier anderen ontmoeten? Dan is aansluiten bij You! de beste stap. Het gaat je heel veel brengen. You Ontmoeten zorgt ervoor dat jongeren en jongvolwassene op een makkelijke en leuke manier met elkaar in contact komen (13 t/m 28 jaar). Elke maand ga je er samen op uit naar bijvoorbeeld de bioscoop, lasergamen of suppen. 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android