De Jaargids 2020

Windmill Experience

Vaar mee met de Hollandse meisjes en betreedt het leven van een molenaarsgezin. Windmill Alkmaar Experience is geen standaard tour maar een unieke beleving.

Tijdens uw aanwezigheid gaat het gezinsleven en alle huishoudelijke taken gewoon door. De was wordt gedaan en opgehangen, kaas wordt klaargemaakt voor de kaasmarkt en sta niet vreemd te kijken als het hele gezin een losgebroken geit probeert te vangen. Op wisselende zomerse dagen staat er bij de molen een viskar met verse vis, er zal vis worden gerookt of er staat de barbecue aan voor een smakelijke ervaring.

Programma

  • Stap aan boord met de Hollandse meisjes voor een 30 minuten vaartocht langs prachtige nostalgische molens Aankomst bij Windmill Alkmaar Experience waar het hele molenaarsgezin u met open armen zal ontvangen
  • U verblijft 60 minuten bij de molen met een adembenemend uitzicht vanaf het terras.
  • Er zijn tal van bezienswaardigheden rond de molen. Een rondleiding tot boven in de molen is inbegrepen.
  • U stapt terug aan boord voor de resterende vaartocht van 30 minuten door de polder en terug naar de opstapplaats.
  • Duur van de tour is 2 uur.

Aanvullende informatie
Windmill Alkmaar Experience is uitsluitend toegankelijk met een geldig entreebewijs.Bij de molen geldt een aanmeerverbod voor pleziervaart (priv├ęterrein). Bekijk de Windmill Experience feestdagen voor gezinsactiviteiten. Ook mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, schoolreisjes enz.

Bezoek voor actuele informatie en openingstijden www.molenalkmaar.nl

AlkmaarPas korting: 20% korting in juni 10% korting in juli en augustus Let op: Eenmalig korting op de toegangsprijs, alleen bij het kopen van een ticket bij de Windmill Experience boot, niet bij andere voorverkoopadressen.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android