De Jaargids 2021

Vue Alkmaar

Vue Alkmaar is een state-of-the-art multiplex met 7 filmzalen en 1530 stoelen en biedt de bezoeker de beste beleving op het gebied van big screen entertainment. Om de beste service te bieden aan een breed publiek zijn er verschillende faciliteiten aanwezig, zoals de service desk, de self service desk en de bar. Met speciale VIP seating, Dolby Atmos geluid en 4K laserprojectie biedt VUE het beste in comfort, beeld en geluid.

 

 

AlkmaarPas-actie: € 2,10 korting op filmvoorstellingen, geldig van maandag t/m donderdag op het standaard tarief. Let op: niet geldig op feestdagen, in de kerstvakantie en bij speciale evenementen. + Bij de AlkmaarPas 2021 krijg je een (digitale) voucher voor één gratis bioscoopkaartje, geldig van 8 januari t/m 31 oktober 2021. Je kunt de voucher inleveren door de QR code te laten scannen in de AlkmaarPas APP of op je AlkmaarPas. (niet geldig in de schoolvakanties)

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android