De Jaargids 2020

Toko Tropica

Toko Tropica is sinds 1977 gevestigd in Alkmaar. Wij gaan in 2017 ons 40-jarig bestaan in. Daarmee is Toko Tropica de oudste toko in Alkmaar en omgeving met een ruim assortiment aan onder andere Indonesische, Thaise, Surinaamse, Chinese, Vietnamese producten. Waaronder diverse bami's, kruiden, verse ta hoe, tempeh, sauzen, conserveren en exotische drankjes. Je kunt bij Toko Tropica ook terecht voor haarverzorgingsproducten (zoals shampoo's, conditioners, relaxers, gels), haar accessoires (kammen, naalden, clips), synthetisch en echt haar in diverse lengtes en kleuren. Ons team heeft in de afgelopen 40 jaren veel kennis van de producten opgedaan waarbij wij u vaak van een passend antwoord kunnen voorzien. Kortom, maak rustig een half uurtje tijd om door ons uitgebreid assortiment te komen bekijken aan de Vondelstraat 46-48 in Alkmaar. Toko Tropica heeft een loyaliteitsprogramma voor consumenten; hiermee sparen klanten 1 spaarpunt voor elke € 10,- aan bestedingen op een kassabon.

AlkmaarPas-houders krijgen dubbele spaarpunten. Je krijgt dan 1 spaarpunt voor elke € 5,- aan bestedingen (per kassabon).

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android