De Jaargids 2020

Til38

Til38 is gevestigd in een klein monumentaal pand op het gezellige en bruisende Waagplein in Alkmaar. De sfeer is zowel binnen als op het terras huiselijk en warm. Het concept van het diner is gebaseerd op shared dining. Dit betekent dat je per persoon meerdere gerechten van onze menukaart kunt kiezen, die u vervolgens met elkaar kunt delen. Er wordt geadviseerd met het tafelgezelschap zoveel mogelijk variatie aan te brengen naar keuze, waarbij 2 à 3 gerechten per persoon volstaan aan een volledig diner (exclusief dessert).

De keuken is internationaal georiënteerd. De lunchgerechten zijn niet gebaseerd op shared dining. Deze gerechten zijn bedoeld voor één persoon. Kom langs en geniet van onze lunch-, borrel- of dinergerechten. De heerlijke organic koffie van Segafredo en de speciaal geselecteerde wijnen en (speciaal)bieren maken je dag compleet.

Je kunt het beste parkeren in de parkeergarage Karperton. Vanaf hier is een paar minuten lopen naar Til38.

AlkmaarPas-actie: 10% korting op de rekening

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android