De Jaargids 2020

Theeproeverij Mevrouw Cha

Online Theeproeverij
Voor alle thuisblijvers, opgelet! Leeg je hoofd, pak je glimlach en maak vanuit je eigen huis kennis met thee via onze online theeproeverij. Een online theeproeverij, wat is dat precies? Je krijgt losse verrassingsthee van Mevrouw Cha thuisbezorgd (geen verzendkosten!) en zet het thuis samen met een Theesommelier die je online begeleidt met haar beste tips, simpele instructies en mooiste verhalen. Doe mee en beleef thee op geheel nieuwe wijze! 

Meld je aan via de site van Mevrouw Cha. Als je een AlkmaarPas hebt, noteer dan bij bestelnotities: 'lekkerbezig + je AlkmaarPas-nummer' en ontvang gratis het e-book 'sterk met thee' (over gezondheid en thee, t.w.v. € 5,95). Met handige tips en trucs om in deze huidige tijd goed voor jezelf en je weerstand te zorgen. 

Thee shop
De thee van Mevrouw Cha is ook te koop in haar online thee shop.

 

AlkmaarPas-actie: noteer bij je bestelling van een online proeverij 'lekkerbezig + je AlkmaarPas-nummer' en ontvang het e-book 'sterk met thee' gratis

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android