De Jaargids 2020

The Pinball Experience

Flipperen is een eenvoudig, maar spannend spelletje. Een stalen kogel op een speelveld vol met obstakels en schoten die spotten met de wetten van de zwaartekracht testen je reflexen tot het uiterste! Alleen, de flipperkast is zo goed als verdwenen uit het straatbeeld, waar vind je ze nog? Bij Pinside Pinball HQ, waar onze ‘Pinball Experience’ garant staat voor 2 uur speelplezier op meer dan 30 verschillende flipperkasten uit de afgelopen 30 jaar.

Flipperen spreekt zowel mannen als vrouwen aan en is daardoor zeer geschikt voor een gevarieerd gezelschap. Jongere bezoekers worden vooral getrokken door het competitieve element, terwijl wat oudere bezoekers vaak mooie herinneringen koesteren aan een bepaald model flipperkast. Het is bovenal een unieke ervaring waarbij een ieder actief mee kan doen, iets wat door onze bezoekers als zeer prettig wordt ervaren.

Een bezoek aan ‘The Pinball Experience’ staat garant voor 2 uur speelplezier op flipperkasten met uiteenlopende thema’s. Een vast onderdeel is een spannende wedstrijd. Hierbij worden spelers willekeurig aan elkaar gekoppeld om op verschillende flipperkasten de strijd met elkaar aan te gaan. Uiteraard is er tussendoor voldoende tijd om gezellig bij te praten, wat te drinken aan de bar en verschillende strategieën te bespreken.

Kortom, een bezoekje aan ‘The Pinball Experience’ brengt de echte Pinball Wizard in je naar boven!

AlkmaarPas-actie: Op vertoon van je AlkmaarPas krijg je 10% korting op een boeking vanaf 10 personen. Kom je met 15 of meer personen, dan krijg je zelfs 15% korting op de totaalprijs. Graag bij reservering je AlkmaarPas nummer doorgeven (kan zowel online als telefonisch).

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android