De Jaargids 2020

Studio Alkmaar

Studio Alkmaar is kortweg het resultaat van een uit de hand gelopen hobby. Ze zijn medio 2000 begonnen met de verkoop van nieuwe en gebruikte audioapparatuur. Het assortiment bestaat uit nieuwe en goede gebruikte apparatuur. Door verkoop en inruil wijzigt de voorraad wekelijks. Er zijn merken te koop als NAD, Bluesound, Primare en Musical Fidelity. Muziekliefhebbers hebben soms een lange weg af te leggen als ze een onderdeel in hun muziekinstallatie willen "upgraden". Een duurder apparaat geeft niet automatisch een beter geluid in uw installatie. Het zoeken is naar het perfecte huwelijk tussen de componenten onderling. Daarbij komen nog de vele soorten kabels en tuningsmiddelen. Studio Alkmaar wilt je zo goed mogelijk begeleiden in de speurtocht met als uiteindelijk resultaat een installatie die geheel voldoet aan jouw muzikale wensen.


 

AlkmaarPas-actie: 10% korting op alle nieuwe producten

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android