De Jaargids 2020

Siebel Juweliers

Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 45 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vind je een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een cadeau voor het leven.

Meld je aan als Siebel Club Member en ontvang o.a. 10% welkomstkorting*, een verjaardagscadeau en gratis service. Bekijk alle voordelen op onze website www.siebeljuweliers.nl.

 

 

AlkmaarPas-actie: 10% korting (korting geldt niet op reparaties, service-artikelen, losse diamant, Buddha to Buddha en Guess, lidmaatschap Siebel Club is vereist)

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android