De Jaargids 2021

Samen in de keuken

Samen in de Keuken is een verrassende delicatessenwinkel en al meer dan 10 jaar een begrip in Alkmaar. Begonnen in de Hekelstraat en sinds 2020 op het Fnidsen 76A, in dit karakeristieken pand met uitzicht op de Waag vind je verrassende, biologische, culinaire cadeaus en delicatessen. Hun inspirerende winkel staat vol met olijfoliën, balsamico’s en azijnen van de tap. Ook voor Italiaanse en Spaanse delicatessen speciale wijnen, likeuren of kruidenmixen.

Je kan ook bij hun terecht voor heerlijke bakmixen, zoals onze wereldberoemde appeltaartmix van GRANNY,s, bonbons,fudge, Italiaanse koekjes, cannoli’s en heel veel verschillende soorten losse thee.

Zij hebben bijzondere kruidenmixen, maar ook de worsten van Brandt&Levie en meer! Kortom alles voor feestjes, borrels met familie en vrienden, etentjes en cadeaupakketten voor elke gelegenheid!

Maar er is meer, zo houden zij regelmatige proeverijen en serveren ze een uitgebreide Hightea op hun grote verzameling brocante servies met eindeloos veel verschillende potjes thee!
Daarnaast maakt Samen in de Keuken van je feestje een FEEST!
Luxe hapjes,Tapas, salades, paëlla, Italiaanse pasta’s en hapjes of een 1001 nacht Buffet Zij maken graag een voorstel op maat!

Alkmaarpas actie: Bij aankoop van twee grote flessen olijfolie of balsamico een klein flesje met azijn of balsamico naar keuze cadeau t.w.v. €5,-

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android