De Jaargids 2020

Samen in de keuken

Samen in de Keuken is een culinaire cadeau en delicatessen winkel. Wij hebben meer dan 30 soorten biologische olijfolie,balsamico en azijn vers van de tap en laten deze graag proeven. Laat je inspireren door ons groot assortiment keukenschorten, kruiden, zouten, pasta's, worsten, cocktailmixen, messen van Laguiole en kookboeken. Ook hebben wij een vitrine vol verse olijven, tapenades en huisgemaakte pesto. Wij maken prachtige cadeau pakketten op maat, origineel en bijzonder om te geven en krijgen!

Achterin het pand vind je onze sfeervolle kookstudio, op reservering serveren wij daar tevens een heerlijke uitgebreide huisgemaakte high tea op brocante serviesgoed. Heb jij een Alkmaar pas, dan is de tweede persoon gratis!

Samen in de Keuken voor Italiaanse en Spaanse delicatessen en cadeaus

 

Alkmaarpas actie: Bij een high tea is de tweede persoon gratis en 20% korting op vers geroosterde noten, zuidvruchten, olijven, tapenades en de gedroogde worsten van Brandt&Levie. Kortom op alles om je borrel of feestje tot een succes te maken!

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android