De Jaargids 2019

Podium Victorie

Podium Victorie opent begin mei hun splinternieuwe poptempel in Overstad. Aan de Pettemerstraat, naast Vue, verrijst momenteel een complex met een grote zaal met een capaciteit van 850 mensen, een kleine zaal en een dakterras. Een absolute verrijking voor de pop- en danceliefhebber in de provincie Noord-Holland! Tevens is een zaal van dergelijke proporties een trekpleister voor grote (inter)nationale artiesten: de officiƫle opening vindt plaats op 9 september, maar in de lentemaanden staat een mooie serie concerten en feesten op de agenda en mag Victorie publiekstrekkers als Fischer-Z, White Lies en Blaudzun verwelkomen. De volledige agenda is te vinden op podiumvictorie.nl.

 

Victorie biedt AlkmaarPas-houders 20% korting op kaarten in de kleine zaal! Je kunt de kaarten uitsluitend met 20% korting kopen aan de kassa.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android