De Jaargids 2020

Only for Men

De winkel in Ringers Winkelcentrum aan de Noorderkade in Alkmaar heeft maar liefst een oppervlakte van ruim 1.500 vierkante meter en is daarmee de grootste Only for Men winkel. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode aangeboden, inclusief vele topmerken. Oftewel: een compleet warenhuis voor mannen. In de winkel is ook een groot restaurant gevestigd: Bitemark. Zo kun je naast een nieuwe outfit shoppen, ook meteen genieten van een hapje en een drankje.

Met de grootste oppervlakte ooit, is het totaalconcept voor mannen meer dan duidelijk zichtbaar in de winkel. Mannen moeten hier in één keer kunnen slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kun je in de nieuwe winkel altijd terecht voor de beste deals en spraakmakende events. Ook staat er een team van gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar en kun je op mannelijke openingstijden shoppen.

AlkmaarPas-actie: Ontvang 5% korting op vertoon van de AlkmaarPas.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android