De Jaargids 2021

Natuurlijk Sportief

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt.

Vergeet alles wat je weet over sport.
NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Protocollen, parameters en prestatiedruk maken plaats voor plezier.
Van absolute beginner, tot super fit sportbeest. Elke week, of zomaar een keertje. Je zoekt je eigen uitdaging en wij helpen je daarbij. Geniet van het buiten zijn, de natuur en de vrijheid.

Daarnaast kun je terecht voor personal training. Heerlijk fit worden in de buitenlucht, voor elk niveau. Ook worden kinderfeestjes georganiseerd. Ouderwets boompje klimmen en vies worden van de modder.

AlkmaarPas-actie: 20% korting op de introductiecursus van 10 weken

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android