De Jaargids 2020

Natuurlijk Lichaamskracht

Samen met je ouder en andere kinderen in de natuur op een speelse manier ontspannen? Gewoon om gezellig samen te zijn, om weer lekker te kunnen slapen, om minder bang te zijn, of om …..

Mijn naam is Sandra Roubos, ik werk als oefentherapeut-Mensendieck binnen het Gezonheidscentrum van Limmen. Daar zie ik kinderen en ouders die op zoek zijn naar ontspanning, rust en balans. Zij merken dat ze slecht slapen, hoofdpijn of andere lichamelijke klachten hebben. Zij kunnen niet meer alles doen wat ze willen. Samen gaan we aan de slag om de balans weer te vinden, zodat ze kunnen doen wat ze willen.In de (E)IK training, heb ik mijn begeleiding in 5 stappen op een speelse manier samengebracht. Voor kind en ouders samen, want hoe mooi en waardevol is het om samen te bewegen en te ontdekken hoe je kunt veranderen.

Wil jij ook samen ontdekken? GRATIS introductie op verschillende dagen door het jaar heen.

Opgeven en meer informatie op www.natuurlijklichaamskracht.nl/eiktraining

Bewustzijnswandelingen in het duin
In een groep of individueel wandelend door de natuur, elke donderdag in de even week. Coachende gesprekken, bewustzijn- en ontspanningsoefeningen waarbij je zelfreflectie en bewustzijn worden gestimuleerd.

Individuele begeleiding
Wil je anders omgaan met ... stress, hoofdpijn, hyperventilatie, onrust, nekpijn, rugpijn, wisselende klachten, gedachtes, paniek, angst,  Wil je bewuster omgaan met jouw lichaam ik begeleid je graag

 

AlkmaarPas-actie: € 7,50 korting op een (E)IK-training voor kinderen en 1 keer gratis deelname aan een bewustzijnswandeling

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android