De Jaargids 2021

Museum Kranenburgh

Al ruim honderd jaar is Bergen NH een plek waar kunstenaars zich laten inspireren door het rijke groen, de duinen en het magische zeelicht. In het schitterend gelegen Museum Kranenburgh geniet je van schilderkunst van de beroemde Bergense School, maar ook van hedendaagse kunst, een sprookjesachtige beeldentuin met terras en tal van activiteiten als concerten, lezingen en kinderworkshops.

Bekijk de website voor alle actuele activiteiten en tentoonstellingen. Tickets voor het museum bestel je online via kranenburgh.nl.

 

AlkmaarPas-actie: gratis deelname aan een leuke kinderworkshop van Studio C voor 1 kind 5 - 12 jaar (excl. museumentree). Dit kost normaal €4,50. Kijk op kranenburgh.nl voor je favoriete workshop en meld je van tevoren aan via educatie@kranenburgh.nl onder vermelding van je naam, de workshop en ‘AlkmaarPas’. Je ontvangt een bevestiging als er plek is. Kom je als ouder mee naar het museum, denk eraan online een entreeticket te reserveren.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android