De Jaargids 2020

Lucardi Juwelier

Lucardi Juwelier is de grootste op het gebied van sieraden en horloges. Met een landelijke dekking is er altijd een Lucardi winkel bij jou in de buurt. Neem eens een kijkje in de online shop van Lucardi Juwelier en sta versteld van het aanbod aan sieraden en horloges. Hip en trendy zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs. Collectie De collectie oorbellen, ringen, armbanden en kettingen van Lucardi Juwelier bestaat uit een breed aanbod van de allerlaatste trends, maar ook de bekende ‘klassiekers’ zijn vertegenwoordigd. Ook aan de kleintjes wordt gedacht; met een uniek assortiment geboortegeschenken, waaronder kinderbestek en tandendoosjes en met de leukste kindersieraden tover je een lach op ieder gezicht. Lucardi Juwelier biedt de mogelijkheid om oorgaatjes te laten schieten. Lucardi Juwellier schiet in principe gaatjes vanaf drie maanden. Tot een leeftijd van 16 jaar is er altijd toestemming van de ouders nodig.

 

 

AlkmaarPas-actie: 10% korting

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android