De Jaargids 2020

lijnb

Tijdloos design en markante exposities

Alkmaar is sinds enige tijd weer een fijn winkeladres rijker: op het Ritsevoort vind je lijnb. Hier scoor je design-items en vind je prachtig werk op het gebied van fotografie en beeldende kunst. En dat alles in één ruimte. De winkel is hét adres voor onder meer duurzaam keramiek, sieraden, vintage leren tassen, houten speelgoed, kunstboeken en (woon)accessoires. Laat je verrassen door de tijdloze cadeaus en verzamelobjecten!

Ook leuk: lijnb presenteert daarnaast regelmatig wisselende verkoopexposities van fotografen en beeldend kunstenaars uit Alkmaar en wijde omgeving. De expositieruimte is beschikbaar voor onder meer workshops, lezingen, voordrachten en boekpresentaties. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Loop dan vooral even de winkel binnen.

lijnb is een initiatief van Bob van Oosten om de verkoop van design-items en werk op het gebied van fotografie en beeldende kunst in één ruimte onder te brengen.

AlkmaarPas-actie: 10% korting bij besteding van minimaal €25,-

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android