De Jaargids 2021

Koffie en lekkers

Koffie en Lekkers ligt in het historische centrum van De Rijp. Het pand, oorspronkelijk gebouwd als postkantoor is opvallend qua architectuur. Aan de buitenkant vinden veel Rijpers het niet passen bij het straatbeeld. Maar binnenin word je verrast door de hoge, ruime opzet met veel lichtinval.

Koffie en Lekkers geloven in simpel, maar goed. Vers bereid met goede (streek)producten, zelfgemaakt door de medewerkers. Zo komt de appeltaart vers uit de oven, wordt het brood ambachtelijk gebakken door Tjeerd en Hylke van Boven en belegd met heerlijke Beemsterkaas. Je kunt hier genieten van koffie, gebak, heerlijke broodjes en lekkere borrelhapjes.

Koffie en Lekkers is een sociale horecagelegenheid, die dagactivering biedt aan clienten. Dit alles in een ontspannen, toegankelijke sfeer.

AlkmaarPas-actie: 2 gangen lunch, soep en broodje van de kaart voor € 7,50

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android