De Jaargids 2021

Kattencafé

Een veilige haven voor 10 voormalige Griekse straatkatten en tevens dagbestedingplek voor cliënten van Stichting De Waerden. Hier kun je niet alleen genieten van het gezelschap van de katten maar ook van lekkere koffie, fijne thee en een heerlijke lunch. Alles met veel zorg en liefde bereid door de medewerkers.

In de corona-periode kun je al het lekkers gewoon afhalen op vrijdag t/m zondag tussen 11.30 en 16.30 uur. Je kunt je bestelling ter plekke doorgeven of vooraf.

Elk weekend krijg je met je AlkmaarPas 10% korting op de speciale weekend deals! Als je digitaal bestelt voer je hiervoor de kortingscode "AlkmaarPas2021". Laat bij het afhalen je pas zien. 

 

AlkmaarPas-actie: In de corona-periode 10% korting op de speciale weekend deals. Normaal: 15% korting op de gehele lunchkaart op woensdag, donderdag en vrijdag.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android