De Jaargids 2021

Kaldi Alkmaar

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Zij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie, zij geven je een ware smaakervaring. De winkel is met z’n strakke houten interieur met oranje tinten en de geur van gemalen koffiebonen ingericht om je op een fantastische manier rond te kunnen leiden door de wereld van koffie en thee. Zij kunnen je door hun ervaring en passie voor koffie informeren over alles wat koffie en thee betreft.

Patrick van den Berghe nodigt je daarom ook graag uit om deze ervaring en passie met je te delen. Patrick helpt je graag aan de voor jou perfecte koffie of thee en het zetsysteem dat erbij past. Ze hopen je snel te mogen begroeten op de Marktstraat 6 in Alkmaar.


 

AlkmaarPas korting: 5% korting op het hele assortiment.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android