De Jaargids 2020

ICT vanaf Morgen

Bij ICT vanaf Morgen vind je refurbished laptops, PC’s, mobiele telefoons, en andere ICT-apparatuur. Alle apparatuur in de webwinkel is door ICT-specialisten nagekeken en klaar voor gebruik.

ICT vanaf Morgen is als Social Enterprise vooral gericht op twee maatschappelijke taken: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt óf een zinvolle dagbesteding te bieden óf weer perspectief op de arbeidsmarkt te geven. Dat ze dat doen door afgeschreven ICT apparatuur een tweede leven te geven door te refurbishen. Want ze willen actief bijdragen in het verkleinen van het ICT-afval.

AlkmaarPas-actie: 15% korting op alle producten in de Webwinkel en fysieke winkel van ICT vanaf Morgen. Gebruik de kortingscode: Alkmaarpas19. Daarnaast kun je gebruikmaken van de combi-deal: computer, scherm, toetsenbord en muis voor €150. En, met de shoptegoed krijg je extra korting!

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android