De Jaargids 2020

HVC Alkmaar

HVC is eigendom van 46 gemeenten uit Noord-Holland, Flevoland, Zuid-Holland, Friesland en zes waterschappen. Vanuit het opvallende gebouw in de Boekelemeer verzorgt HVC afvalinzameling, recycling en compostering, verbranding en de opwekking van energie. ‚Äč

KORTING:
Gratis kijkje achter de schermen bij de Huisvuilcentrale Alkmaar. Er wordt een rondleiding in het voorjaar van 2020 gepland. 

WAAR:
HVC
Diamantweg 2, 1812 RC Alkmaar

AANMELDEN: 
Je kunt je hier alvast aanmelden voor de rondleiding in het voorjaar. Zodra de datum bekend is, ontvangt u hierover dan bericht. 

Let op: In het geval je met meerdere personen deel wilt nemen, dient elke deelnemer zich afzonderlijk aan te melden. Om veiligheidsreden kunnen kinderen tot 12 jaar niet deelnemen aan de rondleiding. U wordt verder geadviseerd om gesloten schoenen en passende kleding (niet te ruim) te dragen. Verder dienen deelnemers goed ter been te zijn. 

 

 

AlkmaarPas actie: gratis kijkje achter de schermen bij de Huisvuilcentrale Alkmaar.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android