De Jaargids 2020

Hi-Fi Klubben

“Perfect beeld en geluid, al sinds 1980”
Bij ons draait alles om muziek, de ultieme beeldervaring en een goede deal. Dat is al zo sinds 1980. Daarom verkopen we een uitgekiend assortiment, of het nu gaat om budgetmodellen, compromisloze high-end of elegante design oplossingen. En altijd ‘waar voor je geld’ en ‘nooit duurder dan de goedkoopste’.

“Veel meer dan zomaar een winkel”
Wie lid wordt van onze klantenclub geniet vijf jaar volledige garantie op zijn volgende aankopen. Gewoon, omdat het kan. En wie iets bij ons koopt krijgt ook nog een prijsgarantie van 60 dagen. Problemen met je apparatuur? Dat lossen wij voor je op! Onze klanten zijn onze vrienden. En voor vrienden doe je graag iets extra’s.

“Nu met kippenvelgarantie”
We zijn pas tevreden als de (t)rillingen over je rug lopen, wat je budget ook is en wat je ook nodig hebt. Dus kom naar onze winkel, al is het maar om alleen even te luisteren. Dan schudden wij je wereld wat op. Vinden we leuk!

AlkmaarPas-actie: 15% korting op alles van het merk Argon Audio. Dit merk heeft een assortiment van kabels, tafelradio’s, bluetooth- en actieve luidsprekers.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android