De Jaargids 2020

Het Weeghuis

Als je krap bij kas zit ben je altijd aan het wikken en wegen. Kan ik morgen naar de kapper? Wel of niet die kipfilet meenemen? Nieuwe schoenen kopen, of het geld op de spaarrekening zetten? Soms slaat de balans de verkeerde kant op. Een beetje hulp is dan prettig. Iemand die zorgt dat de balans weer teruggebracht wordt. Als budgetcoach begeleid Gertine mensen om weer grip op hun geldzaken te krijgen. Dat doet ze met aandacht voor de mens achter de problemen, met heldere afspraken en de nodige dosis humor.

Iedereen kan geldproblemen krijgen – en iedereen kan die te boven komen. Daar helpt Gertine je graag bij. Samen gaat ze jouw financiële problemen aanpakken en zet ze jouw leven weer op de rit. Met budgetcoaching of budgetbeheer, of een traject bij betalingsachterstanden. Kun jij een steuntje in de rug gebruiken? Neem gerust contact op.

AlkmaarPas-actie: 20% korting op de intake en 10% korting op de afspraken.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android