De Jaargids 2020

Girls & Boys Kidsfashion

Girls and Boys is al meer dan 54 jaar toonaangevend op het gebied van kinderkleding in Alkmaar en omgeving en biedt de ultieme winkelervaring. Sinds 2007 is het bedrijf overgenomen door de volgende (2e) generatie en is Girls and Boys uitgegroeid tot de grootste kinderkleding winkel van Nederland. Klanten voelen dat ze bij Girls and Boys echt op een bijzondere en oprechte wijze worden geholpen en vermaakt. Alle kledingstylisten van Girls and Boys kidsfashion genieten ervan om contact met ouders en kinderen te hebben. Ze vinden het fantastisch om kledingadvies te geven en nieuwe combinaties en kledingsets te maken en uit te zoeken. Girls and Boys wil dat ouders en de kinderen van hun kleding houden en dat kinderen ervan genieten als ze de kleding dragen. Aan ieder kind wordt oprechte aandacht en tijd besteed, ieder kind is in onze ogen uniek. De stylisten gaan op zoek naar de stijl die het beste bij het kind past en waar hij of zij zich het prettigst in voelt. De kinderen moeten vol zelfvertrouwen de winkel uitgaan. De merken die Girls and Boys in het assortiment heeft zijn trendy en van een hoge kwaliteit. De inkopers besteden veel aandacht en tijd aan het samenstellen van de collectie en zijn continu op zoek naar fashionable producten en nieuwe merken.

 

 

AlkmaarPas actie: Bij een minimale besteding van € 50,- een coole tas cadeau!

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android