De Jaargids 2020

Fotoschool Noord Holland

Fotoschool Noord Holland is een onafhankelijk opleidingsinstituut voor fotografie in de breedste zin. Zij zijn niet verbonden aan enig merk, winkel of andere commerciële instelling. Fotoschool Noord Holland is van mening dat je als cursist het beste gebaat bent met objectieve informatie. Informatie die gegeven wordt door docenten die hun langjarige vakopleiding hebben voltooid, als fotograaf en docent werkzaam zijn en die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie. Bovendien bezitten ze allen de noodzakelijke didactische vaardigheden.

De basisactiviteiten van Fotoschool Noord Holland bestaan uit cursussen en workshops voor fotografie in algemene zin. Daarnaast bieden zij, meestal in de samenwerking met anderen, activiteiten aan die gerelateerd zijn aan het programma.
Zo werkt Fotoschool Noord Holland met anderen samen op het gebied van Fotowandelingen, Fotoreizen en Fotoweekenden.
 

AlkmaarPas-actie: 10% op activiteiten in Alkmaar (m.u.v. fotoreizen- en weekenden, jaaropleidingen)

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android