De Jaargids 2020

Fotoschool Noord-Holland

Welke cursus of workshop van Fotoschool Noord-Holland bij jou past is afhankelijk van wat je wilt leren en wat je al weet. Of je nu een pure beginner bent of een gevorderd amateur. Zij leren je op jouw niveau en met jouw camera beter kijken en daardoor beter fotograferen. De docenten zijn afgestudeerde fotografen met ruime ervaring en didactische vaardigheden. Geen hobbyisten. Ze helpen je om je techniek en creativiteit verder te ontwikkelen. De cursussen zijn samengesteld uit theorie en praktijk op locatie. Al het cursusmateriaal hebben ze zelf ontwikkeld en bij elke cursus ontvang je een uitgebreid cursusboek, video's en ander materiaal. Je kunt alleen de cursus Basis Fotografie doen of beginnen met de cursus Fotografie en je vervolgens verder ontwikkelen in de cursus Foto Creatief en Foto Autonoom. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je in workshops verder te bekwamen in diverse thema's en fotobewerking. 

AlkmaarPas-actie: 10% korting op activiteiten (m.u.v. fotoreizen- en weekenden, jaaropleidingen).

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android