De Jaargids 2019

Eyecare Brilservice

Al bijna vijftig jaar is Brilservice aan de Koorstraat 5 in Alkmaar hét adres voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen en oogzorg waar kwaliteit, innovatie en deskundigheid de hoofdrol spelen. Met een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen van verschillende internationale (mode)merken zoals Chloë, Bvlgari, Miu Miu, Chanel, Tom Ford en Lindberg is er volop keuze. Ook Beschikt Brilservice Alkmaar over de eerste Ray-Ban shop in shop, met nagenoeg de complete collectie zonnebrillen. Bij Brilservice staat “goed zien en er goed uitzien” hoog in het vaandel en dat begint bij een perfecte oogmeting door gediplomeerde en ervaren opticiens en contactlensspecialisten. Zij weten hoe belangrijk de juiste oogzorg is en werken met de meest innovatieve meetinstrumenten. Zo staat hier de allereerste “Zeiss Experience corner” van Nederland. In verschillende stappen wordt de persoonlijke Zeiss analyse gemaakt, resulterend in een kijkoplossing dat feilloos aansluit op uw persoonlijke behoeften. Tevens is er een gediplomeerd optometrist werkzaam, de optometrist is de filter tussen oogarts en opticien. De optometrist voert zelfstandig een uitgebreid oogonderzoek uit bij verschillende oogklachten. Voor meer informatie, kijk op www.brilservice.nl. 

 

AlkmaarPas-actie: 10% korting (niet i.c.m. andere aanbiedingen)

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android