De Jaargids 2020

Escaperoom Alkmaar

Weet jij binnen een uur tijd te ontsnappen uit een kamer door middel van het zoeken naar verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels? Leef je uit bij Escaperoom-Alkmaar! 

Escaperoom-Alkmaar biedt verschillende kamers aan met elk een uniek thema en een totaal andere beleving. De puzzels in de kamers zijn verfrissend, spannend en uitdagend. Het is de bedoeling dat jij binnen 60 minuten samen met jouw team ziet te ontsnappen uit een kamer. Lukt het jou nog om goede beslissingen te maken als je onder druk staat? Een kamer is geschikt voor drie tot en met acht spelers. Er is ook een mogelijkheid om met grotere groepen te komen. Je kunt dan meerdere kamers tegelijk boeken, of kamers na elkaar spelen. Daarnaast is er de nieuwe Assessment room: Strijd tegen anderen in deze battle room, of ga voor een hoge score om 'The Corporation' te overtuigen. Jouw team van 2-6 personen kan zich nu inschrijven voor 'The Assessment'.
 

AlkmaarPas-actie: 15% korting op een escaperoom (vanaf 4 spelers, m.u.v. zaterdagen en feestdagen). Graag bij reservering AlkmaarPas nummer doorgeven (kan zowel online als telefonisch).

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android