De Jaargids 2021

El Kombi Sup

Bij El Kombi Sup kun je met je AlkmaarPas voordelig een supboard huren. Sup vervolgens door de grachten of ga lekker het buitengebied in! 

Nog niet eerder op een board gestaan? Oprichtster Nanda is gecertificeerd ASI SUP instructeur. Na een korte uitleg en demonstratie van de basistechnieken staat vrijwel iedereen binnen no-time fluitend op de sup. Echt. Toch bang om te vallen? Huur een wetsuit. Bovendien kun je het zo relaxt of inetensief maken als je zelf wilt. 

En als je dan zo sportief bezig bent, stop je onderweg natuurlijk even voor een lekkere 'Coupe de Mient' bij IJssalon de Mient. Ook met AlkmaarPas-korting! 

El Kombi Sup organiseert met grote regelmaat ook clinics, tours en evenementen waaraan je mee kunt doen. 

Bij El Kombi kun je terecht voor:
1) stand up paddle: suppen voor fun, sportief bezig zijn op het water
2) sup it up: clean ups; suppen en ondertussen zwerfafval uit het water halen
3) zero waste: workshops en colleges over de plastic soup, ons afval en wat ermee gebeurt, hoe we het kunnen verminderen en welke alternatieven er zijn.

El Kombi Sup is dagelijks geopend! Graag reserveren van tevoren.

AlkmaarPas-actie: op vertoon van je AlkmaarPas krijg je 20% korting op de huur van een board & paddle. Ook krijg je 10% korting op een tour of clinic. De korting geldt voor 1 persoon. Bij een online reservering graag het AlkmaarPas-nummer doorgeven.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android