De Jaargids 2020

Buurtcentrum Overdie Ontmoet

Restaurant Wereldkeuken
Bij Wereldkeuken wordt er iedere keer door een andere chef en zijn brigade gekookt. Maar ook het restaurant runnen zij op deze avond. Elke 1e en 3e donderdag van de maand om 18:00 uur serveren zij een 3-gangendiner bij Buurthuis Overdie Ontmoet. Iedere keer weer een ander menu uit een ander werelddeel, de chef bepaalt. Wereldkeuken biedt plaats voor 20 personen om te eten, dus wees er snel bij. Het hele team heet je van harte welkom in Buurthuis Overdie.

Leuk om te weten: Naast dat je gewoon gezellig kan komen eten, kun je ook meedoen met Wereldkeuken. Dus kan je iets heerlijks klaar maken, of juist niet, maar de ander kan dat wel? Vind je het leuk om eens een restaurant te runnen? Dan kan je helpen. Zo leer je nieuwe dingen van elkaar.

Wil je reserveren of wil je meer informatie? Bel of mail naar Frances via: 06-22613235 of frances-scw@thuisinoverdie.nl. Openingstijden Wereldkeuken: 1e en 3e donderdag van de maand. 

AlkmaarPas-actie: €3 korting bij Wereldkeuken (normaal €7,00 maar met Alkmaarpas €4,00. Kinderen tot 8 jaar altijd €2,00). Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android