De Jaargids 2021

Bibliotheek Kennemerwaard Centrum

De bibliotheek heeft veel te bieden. Met de bibliotheekpas heb je toegang tot een enorme collectie leesmateriaal, muziek, films, games en e-books. Ook kun je kennismaken met nieuwe media, workshops volgen, actuele tijdschriften en kranten lezen. In de bibliotheek kun je werken, studeren of vergaderen. Er is gratis WiFi en er zijn rustige werkplekken. Daarnaast biedt je bibliotheekpas veel voordeel op verschillende uitstapjes in heel Nederland. Voor de prijs van enkele boeken ben je een heel jaar lid en kun je enorm veel lenen. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekkennemerwaard.nl

AlkmaarPas actie: gratis mini-abonnement (alleen voor nieuwe leden). Met een mini-abonnement kun je 10 materialen per jaar lenen. Om gebruik te maken van deze actie moet je de (digitale) voucher inleveren. Deze kan de bibliotheek afboeken door de QR code in de AlkmaarPas APP of op de pas te scannen.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android