De Jaargids 2020

Barista Café Alkmaar

In de huidige maatschappij zijn we vaak gehaast en gunnen onszelf en elkaar weinig tijd, terwijl  het juist belangrijk is om tijd en aandacht voor elkaar te hebben of een verwenmoment voor jezelf in te lassen. Barista Cafe Alkmaar moedigt dit aan door hoogwaardige koffie te schenken en aanverwante producten van de beste kwaliteit te leveren in een sfeervolle huiselijke omgeving.

Ze bereiden de lekkerste koffie speciaal voor jou!  Maar het begint allemaal bij een nog groene koffieboon. Het branden gebeurt bij de koffie-leverancier. Een melangeur stelt de beste bonen combinatie samen. t Barista Café gaat nog een stapje verder en zo komen ze tot een kleurrijke variatie aan koffies. Het uitgebreide aanbod aan quality coffee, coffee's heet en (ijs)koud, huisgemaakt gebak, huisgemaakte koek, verse sandwiches, frisse salades, borrelhapjes en verse smoothies laat je op elk moment van de dag genieten. Het kan bij Barista Café Alkmaar! 

 

AlkmaarPas-actie: 20% korting op een normale Quality Coffee en een Sweet Favorite naar keuze

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android