De Jaargids 2021

1811

786FRIDGE opende in september 2009 haar eerste damesschoenen en -accessoires boutique aan de Hoogstraat in Alkmaar. Het begon allemaal met een collectie van onder andere Scandinavische, Franse en Italiaanse damesschoenen en -accessoires. Daarna volgde al snel de high-end collectie, een aanbod voor heren en een aanbod voor de sneakerfanaten. Nu is het tijd voor kleding. Vijf ondernemingen telt de Hoogstraat onder deze twee ondernemers.

Blanc, Noir, Gris, 1811 en de webshop www.786fridge.nl.

Iets ontwikkelen, het liefst de dingen die niet voor de hand liggen, kansen creëren en het zien van mogelijkheden. Dat komt terug in de collectie tassen, schoenen, kleding en accessoires.

786FRIDGE is 7 dagen per week open, dus elke dag wordt er met een team van sales verantwoordelijken, designers en stagiaires gewerkt in de winkel, aan de website en in de back office. Je vindt ons in de Hoogstraat (13, 15, 20, 22) in Alkmaar.


 

AlkmaarPas actie: gratis onderhoudsmiddel bij aankoop van een paar schoenen.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android