Wat te doen in Alkmaar met je vrienden

De Jaargids 2020

Elke dag is dag van de vriendschap!

Ieder jaar op 30 juli is het ‘de dag van de vriendschap’. Maar waarom niet elke dag? Inspiratie nodig voor een leuke dag met je vriend(in)? Lees in dit blog wat je met je vriend(in) kan doen.

Deze tips zijn voordeliger met de AlkmaarPas! Koop een AlkmaarPas via de webshop of bij VVV Alkmaar, Primera of bibliotheken. 

Korting op een bosje bloemen

Verras je vriend(in) met een mooie bos bloemen! Met de AlkmaarPas krijg je het hele jaar door 10% korting bij Bloemenwinkel 't Singeltje, Bloembinderij De Mare en bij Bloembinderij Gebroeders Jong. Wie wordt er nou niet blij van een mooie bos bloemen?!
 

Korting bij de bioscoop

Hebben jullie dezelfde filmsmaak? Geniet samen van een avontuurlijke, romantische, grappige of spannende film op een groot scherm. Op de AlkmaarPas staat een voucher waarmee je één keer gratis naar de film kunt! Let wel op: Deze actie is geldig t/m eind september 2019 en niet geldig in schoolvakanties, op feestdagen en speciale avonden.

Bezoek de museummolen

Heb je wel eens een bezoek gebracht aan de Museummolen in De Schermer? Een uniek staaltje watermanagement uit de Gouden Eeuw. De Museummolen is één van de molens die overgebleven is en je kunt hem van onder tot boven bezichtigen. Je ziet hoe de molen werkt en hoe mensen vroeger in de molen woonden. Met je AlkmaarPas krijg je 25% korting op de entree.

Zwemmen bij Hoornse Vaart

Neem samen een verfrissende duik bij zwembad De Hoornse Vaart. Met je AlkmaarPas krijg je het hele jaar door 10% korting op een entreekaartje. Perfect met het mooie weer!

Door de grachten van Alkmaar

Alkmaar is ook super leuk vanaf het water! Vaar zelf met een bootje of supboard. Met je AlkmaarPas krijg je korting bij o.a. de Alkmaarse Bootjesverhuur, De Kraak, De Grouw, GreenJoy Alkmaar en El Kombi Sup.
 

Bowlen bij Lucky Strike Bowling

Blijven jullie liever binnen, maar willen jullie wel iets sportiefs doen? Bij Lucky Strike Bowling kun je gezellig bowlen! Op vertoon van je AlkmaarPas krijg je € 5,- korting op een uur bowlen. Wie gooit de meeste strikes?
 

Koken met een maaltijdbox van Willem & Drees

Gek op lekker eten? Maak dan samen een maaltijd met de maaltijdbox van Willem&Drees. De online winkel van Willem&Drees is gevuld met verrukkelijk vers van Nederlandse biologische boeren. Je krijgt €10,- korting met je AlkmaarPas.

Genieten bij Anne & Max

Zin om lekker bij te kletsen? Spreek af bij Anne&Max en geniet van gezonde producten, elke dag vers gemaakt! Extra fijn: Met je AlkmaarPas kost een kleine koffie en gebak naar keuze maar € 5,-! Hmmm, dat is genieten.
 

Winkelen in Alkmaar

Zijn jullie een topteam wat betreft samen winkelen? Met je AlkmaarPas krijg je bij verschillende winkels korting. Kijk voor het hele aanbod op www.alkmaarpas.nl.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

10x zomertips

terrasje pakken

tips van een AlkmaarPas houder

AlkmaarPas challenge

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android