De Jaargids 2021

Annabel: 'profiteer van korting bij je favoriete winkels én ontdek nieuwe adresjes'

De 21- jarige studente Annabel, woont haar hele leven al in Alkmaar. Naast haar studie werkt ze nu ruim een jaar bij De Boer Lederwaren en Bijoux in winkelcentrum De Mare als verkoopster. “Ik ken de AlkmaarPas eigenlijk nog niet zo lang” vertelt Annabel. Pas sinds haar bijbaan bij De Boer is ze bekend geworden met de pas. Bij de winkel in De Mare krijg je op vertoon van je AlkmaarPas namelijk 10% korting. Na het lezen van het informatieboekje heeft ze een AlkmaarPas aangeschaft. 

Door het brede aanbod is de AlkmaarPas voor iedereen aantrekkelijk. Annabel neemt haar AlkmaarPas mee wanneer ze gaat winkelen in Alkmaar. “Dan kan ik met korting winkelen bij dezelfde winkels als waar ik altijd kom. Tussendoor kan ik in een restaurantje goedkoper koffie drinken of lunchen met de pas. Dat maakt een dagje shoppen alleen maar leuker!” Maar ze blijft niet alleen bij haar vertrouwde adresjes winkelen. Door bepaalde AlkmaarPas acties neemt ze ook vaak een kijkje in een nieuwe winkel. 

Daarnaast raadt de AlkmaarPashouder aan om het gratis bioscoopkaartje op de pas te verzilveren. “Dan heb je de kostprijs van de AlkmaarPas er al bijna uit én heb je een gezellige avond”. Als het weer het toestaat, wil ze ook een bootje huren. Annabel blijft op de hoogte van de acties door de Facebookpagina van de AlkmaarPas en door de website. Daarnaast ontvangt ze elke maand de nieuwsbrief. “Ik lees vaak het interview met de AlkmaarPashouder. Die tips inspireren mij.”

Wil jij ook een AlkmaarPas? Bestel de pas hier of koop de pas bij een van de verkooppunten zoals VVV en De Boer Lederwaren & Bijoux.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android