De Jaargids 2019

Salma: 'De AlkmaarPas is voor jong en oud'

Salma (27) is geboren en getogen in Alkmaar, ze woont momenteel samen met haar man in de Hoef. ‘Alkmaar is een kleine rustige maar gezellige stad. In de Hoef zitten een paar winkels, maar om te shoppen ga ik echt naar de binnenstad toe.’

Eerdere jaren had Salma nog niet van de AlkmaarPas gehoord maar heeft deze in 2019 aangeschaft. ‘Laatst was ik naar de film en heb daarbij mijn gratis bioscoopkaartje gebruikt. Ik kan niet wachten op de nieuwe film van de Lion King, dan ga ik weer naar de VUE bioscoop met korting. De zomer komt eraan dus het lijkt mij ook leuk om een keer een bootje te huren,’ vertelt Salma.

Met de AlkmaarPas krijg je korting bij winkels, horeca, diverse uitjes en rondleidingen maar ook bijvoorbeeld bij sportcentra. Salma: ‘Dat vind ik helemaal fijn! Zelf kan ik nog wel iets fitter worden dus ik ga binnenkort eens langs bij Fit4Lady of Dynamic Fit.’ Ze vertelt dat ze mee gaat doen aan de Alkmaar City Run dus heeft een mooi doel voor ogen.

Salma: ‘De AlkmaarPas is echt leuk, het is een pas voor jong en oud. Je kunt hem gebruiken voor het zwembad, het speelpark, om te dansen, om te winkelen en om een lekker hapje te eten. Minima in Alkmaar krijgen nog een extra budget voor sport en uitjes, echt goed dat het er is.’

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android