De Jaargids 2019

John heeft twee gouden AlkmaarPas-tips

Even voorstellen...
John woont al een groot deel van zijn leven in Alkmaar, maar aan zijn licht-Limburgs accent te horen, komt hij er niet vandaan. Hij is geboren in het noorden van Limburg en voor de liefde naar het Noord-Holland verhuisd. "Alkmaar is een leuke, open en gezellige stad. Er is zoveel te doen dat je zelfs moet kiezen." vertelt John. 

Korting met de AlkmaarPas
Samen met zijn gezin maakt John al een hele tijd gebruik van de pas. Een jaar of zes geleden was de eerste keer dat hij de AlkmaarPas aanschafte, "Toen waren het nog papieren kortingsvouchers in plaats van digitale vouchers" herinnert John zich. De AlkmaarPas wordt voor verschillende uitjes gebruikt, het gezin huurt vaak een bootje bij De Kraak en eerder at de familie regelmatig bij Fonduerestaurant de Fransman met de korting van de AlkmaarPas.

Gouden tip
John heeft twee tips voor (toekomstige) AlkmaarPas-houders. Zijn eerste tip is om de AlkmaarPas App te downloaden. "Zo hoef je de pas niet fysiek bij je te hebben, want de app is voldoende" begint hij. Als tweede tip adviseert hij om voor je uit eten gaat op de de website van de AlkmaarPas te kijken welke restaurants aangesloten zijn bij de AlkmaarPas en korting bieden. "Dat maakt een hapje eten nóg leuker dan het al is", lacht John.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen.