De Jaargids 2019

Ingrid maakt al jaren gebruik van de AlkmaarPas

Even voorstellen
Ingrid (46) woont al ruim twintig jaar in Alkmaar, maar is opgegroeid in het dorp Tuitjenhorn. Het dorpsleven heeft zij ingeruild voor een plekje in de stad en vindt het heerlijk om er te wonen. Ze beschrijft Alkmaar als knus, sociaal, heeft alle faciliteiten en is dichtbij de zee. Op de foto is het hofje van Sonoy te zien, Ingrid heeft zelf voor deze plek gekozen omdat zij het een mooie plek in Alkmaar vindt.

Voordelen met de AlkmaarPas
Al sinds de start van de AlkmaarPas maakt Ingrid gebruik van de voordelen. Cadeautjes voor jarigen haalt zij graag bij de kleine Alkmaarse winkeltjes 'Het kan flink schelen als ik de AlkmaarPas gebruik.' Zo gaat zij graag naar Lucardi voor cadeautjes waar je 10% korting krijgt. Naast winkelen met de AlkmaarPas gebruikt Ingrid de pas ook voor activiteiten. In de laatste jaren heeft zij de AlkmaarPas-vouchers besteed aan o.a. een rondleiding bij de HVC, bij verschillende musea en natuurlijk voor het huren van een bootje in de Alkmaarse grachten.

AlkmaarPas goed initiatief
"Ik vind de AlkmaarPas een goed initiatief" vertelt Ingrid. "Ten eerste stimuleert het mensen te gaan winkelen bij lokale ondernemers waar korting wordt gegeven met de AlkmaarPas. Ten tweede geeft het veel kinderen de kans om aan leuke activiteiten te deelnemen voor een kleinere prijs of soms zelfs gratis.

Gouden tip
Woon je niet in de buurt van Alkmaar? Maar kom je wel een weekendje naar de stad? Maak ook dan gebruik van de AlkmaarPas en de voordelen!


 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen.