De Jaargids 2020

Frank: 'Er zitten veel aantrekkelijke kortingen bij’

Frank (37 jaar) is geboren en getogen in Alkmaar. Een echte Alkmaarder! Hij vindt Alkmaar een fijne stad, alles is dichtbij huis. Hij werkt dichtbij de stad, in Heiloo bij Kwekerij de Buitenkans. 

Frank heeft de AlkmaarPas al meer dan 7 jaar. Frank: ‘Er zitten veel aantrekkelijke kortingen bij’. Het aanbod van de pas is groot, je krijgt korting bij meer dan 300 adressen in Alkmaar. Frank gebruikt zijn AlkmaarPas onder andere voor korting op zijn sportabonnement en gaat ermee naar de bioscoop. Daarnaast is hij een echte AZ fan: ‘Ik heb al 16 jaar een seizoenkaart bij AZ. Laatst was ik mee met de rondleiding bij AZ. Het was geweldig om het stadion op een andere manier te bekijken. Ook de rondleiding bij de Huisvuilcentrale was erg interessant, vertelt Frank.  

De AlkmaarPashouder raadt iedereen aan om de AlkmaarPas aan te schaffen. ‘Je krijgt korting op de dingen die je leuk vindt en bij plekken waar je normaal komt. De korting is dan mooi meegenomen’. Een tip van Frank: Lees je goed in, dan weet je wat je allemaal kan met de AlkmaarPas. Hij blijft zelf op de hoogte van leuke, nieuwe acties via de mail en de website. 

Ben jij benieuwd naar de acties en gratis rondleidingen van de AlkmaarPas? Klik hier voor meer informatie. Schrijf je dan meteen in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. 

 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android